Oud Nieuws Van Woensdag 11 December 2013

Toegevoegd op woensdag 11 december 2013, 20:56
Laatste update woensdag 11 december 2013, 21:16
Geschreven door Gregory

Oud Nieuws Van Woensdag 11 December 2013

Wist u dat ze tegenwoordig poutine, een gerecht dat enkel bestaat uit frieten overgoten met kaas en jus, serveren in elk Mcdonald’s restaurant in Canada? Nee? Dan heeft u gelukkig toch nog iets nieuw opgestoken van dit artikel. Vandaag kwamen onder meer Pinkpop, Paaspop en Dour met nieuwe namen en was het lijstjestijd voor Pukkelpop. Maar dat had u vast al lang ergens anders gelezen...

Arcade Fire niet geheel onverwacht op Pinkpop

Het wordt een dure zomer voor liefhebbers van alternatieve rock. Nadat eerder al Down The Rabbit Hole en Best Kept Secret hun eerste troefkaarten op tafel gooiden, komt nu ook pinkpop zich in de strijd om de titel van "meest relevante indie evenement van Nederland" mengen. Met Arcade Fire haalde het één van de grootste en meest opgejaagde vissen uit het genre binnen. Trek dus uw beste kostuum of mooiste baljurk maar al uit de kast en hoop dat het niet regent op 9 juni in Landgraaf.

Arctic Monkeys protegés op Paaspop

Paaspop is weer druk bezig een puike line-up in elkaar te knutselen. De traditionele opener van het Nederlandse festivalseizoen doet met o.m. Arctic Monkeys protegés The Strypes een gooi naar alweer een topeditie. De andere namen die vandaag bekend gemaakt zijn even op een rijtje:

Niels Geusebroek, Blood Red Shoes, Baskerville, Eelke Kleijn, Mightyfools, The Skints, Quintino, Bliksem, Candybar Planet, Franky Rizardo, Shermanology en DJ Fresh

Eerste namen voor Waals wonder Dour

Dour is één van onze favoriete festivals. Niet te groot, altijd gezellig en het houdt op zijn eentje de Waalse economie recht. Opgetogen zijn we dan ook met de volgende eerste namen voor een nieuwe editie:

Phoenix, Boys Noize, Girls in Hawaii, LFO, King Khan & The Shrines

Spot Led Zeppelin nu ook op Spotify

Heugelijk nieuws voor liefhebbers van zeppelin allerlanden. Steeds meer gaan wetenschappers terug geloven dat die een milieuvriendelijk alternatief kunnen vormen voor vliegtuigen. In de barre omstandigheden van Alaska gaan ze alvast de testfase in om de dorpen die afgesneden liggen van de bewoonde wereld te voorzien van alle benodigde levensmiddelen. Als dat geen goed nieuws is

(Owja de hele catalogus van Led Zeppelin is binnenkort ook te luisteren op spotify. Alsof dat iemand wat interesseert.)

Lijstjestijd voor Pukkelpop

Op dagen zoals vandaag ben ik blij dat we in een democratische monarchie wonen. Het volk dient namelijk ALTIJD inspraak te hebben. Al zeker bij het samenstellen van de line-up van één van de mooiste festivals van ons land. Je kan je lijstje voor Pukkelpop hier invullen. Eneuh… zoals een groot man ooit zei. “Why not Dying Fetus?”

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!