Nieuw album Queens of the Stone Age op komst

Toegevoegd op donderdag 19 mei 2011, 19:42
Laatste update donderdag 19 mei 2011, 19:44
Geschreven door Joep
Bron: Rockblog

Nieuw album Queens of the Stone Age op komst

Josh Homme, zanger van rockband Queens of the Stone Age, heeft aan Zane Lowe op het Britse Radio 1 bekendgemaakt dat er plannen zijn voor een nieuw album. De opvolger van Era Vulgaris (uit 2007) zou zelfs al klaar zijn voor het eind van het jaar. “We have enough songs. We’re at a weird moment where we really don’t feel like we have anything to prove. We just want to play to the people that are into us and we want to play right at them.” aldus Josh Homme. Queens of the Stone Age is op dit moment aan het touren ter promotie van de re-release van het debuutalbum uit 1998. Ze stonden afgelopen tijd al in Amsterdam, Eindhoven en Groningen. Een recensie van het concert in de Effenaar is hier te lezen.

Volgens Homme zal de band eerst een maandje rust nemen om daarna na het optreden op Glastonbury de studio in te duiken. Ze zullen komende zomer onder meer op Rock Werchter te zien zijn om daarna in Amerika een tour te doen. Dit zullen ze dus moeten combineren met het maken van het nieuwe album. Ook doet de frontman de laatste tijd aan het remixen van nummers zoals Mickey Mouse and the Goodbye Man van Grinderman. Onderaan deze pagina is deze remix te luisteren!

Wij van Rockblog zijn alvast erg benieuwd naar het nieuwe album! Als er weer nieuwe informatie is over het album valt dit uiteraard hier te lezen.

 

Grinderman - Mickey Mouse and the Goodbye Man (Josh Homme Remix) by AndamosArmados

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!