Affiche Lokerse Feesten afgerond met Mix Master Mike, Sister Bliss en meer

Toegevoegd op woensdag 8 juni 2011, 09:46
Laatste update woensdag 8 juni 2011, 09:48
Geschreven door Kelly
Bron: Rockblog

Affiche Lokerse Feesten afgerond met Mix Master Mike, Sister Bliss en meer

De line-up van Lokerse Feesten is zojuist compleet gemaakt met een lijst veelbelovende dj's. Daarbij zijn op het laatste moment twee internationale klappers toegevoegd, deze zijn: Sister Bliss en Mix Master Mike. Daarnaast zijn ook The Baseball Project, Lady Linn & Her Magnificent Seven, Balthazar, The Heartbreaks en Hermanos Inglesos aan het programma toegevoegd.

Sister Bliss kennen we natuurlijk van de danceformatie Faithless, die begin dit jaar bekendmaakte te stoppen. En Mix Master Mike is vaste dj van de Beastie Boys en werd drie keer DJ World Champion, na de derde keer verzocht de organisatie om niet meer deel te nemen zodat anderen ook een kans kregen.

De 37e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus 2011.  Het volledige programma van de Lokerse Feesten 2011 met uurschema staat online opwww.lokersefeesten.be

 

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!