Win: 3x 2 tickets Cavalera Conspiracy @Effenaar

Toegevoegd op woensdag 8 juni 2011, 16:52
Laatste update dinsdag 21 juni 2011, 14:22
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Win: 3x 2 tickets Cavalera Conspiracy @Effenaar

Metalheads mogen blij zijn dat de gesloten vrede tussen Max en Iggor Cavalera uitmondde in Cavalera Conspiracy, want vrede heeft zelden zo bruut geklonken. Het illustere verleden van de broers in Sepultura krijgt zo een spectaculair vervolg. Dit kun je binnenkort live meemaken in Eindhoven.

Ze nemen tijdens deze tour ook nog eens Dublin Death Patrol mee op sleeptouw. Ook hier met een legendarische metal muzikanten in de formatie: Chuck Billy van Testament, Steve 'Zetro' Souza, voormalig Exodus-zanger, en Willy Lange van Laaz Rockit.

Op zaterdag 25 juni staan deze formaties met een exclusieve NL show op het podium van de Effenaar in Eindhoven. In samenwerking met de Effenaar mag Rockblog 3x 2 kaarten weggeven voor deze show. Wil je hierbij zijn? Vul dan snel onderstaande velden in. De actie loopt tot 20 juni a.s. winnaars krijgen per email bericht.

DE ACTIE IS GESLOTEN!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!