WIN: 5 x 2 tickets Dinosaur Jr. @ Openluchttheater Rivierenhof

Toegevoegd op woensdag 15 juni 2011, 15:36
Laatste update vrijdag 1 juli 2011, 15:32
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

WIN: 5 x 2 tickets Dinosaur Jr. @ Openluchttheater Rivierenhof

In het provinciaal domein, Rivierenhof te Deurne (Belgiƫ) bevindt zich het openluchtteater, het zomerverblijf van de Arenberg. Nu de zomer voor de deur staat sluiten de poorten van de Arenbergse schouwburg. Je kan nu een hele zomer lang genieten van een divers programma met comedy, familievoorstellingen en concerten.

Zo komen in julie en augustus onder andere Dinosaur Jr., Cocorosie, Bart Peeters, Midlake, Sinead O'Conner, The Pogues en Absynthe Minded.

Op 5 juli speelt Dinosaur Jr. hun debuutplaat 'Bug' integraal live voor het publiek op OLT. Daarnaast komen ook de heren van Drums Are For Parades langs. Wil jij hier gratis bij zijn? Dat kan want Rockblog mag 5x2 tickets weggeven voor dit unieke concert.

Laat ons gewoon weten van welke song je maar niet genoeg kan krijgen van Dinosaur Jr. en vertel ons ook meteen waarom dit zo is. Wie weet kan jij je dan op 5 juli laten inpalmen door een portie ferme rockmuziek.

Check ook eens de kalender van OLT waar een aantal zeer leuke concerten op staan. Wie de sfeer van het OLT al wil opsnuiven kan een kijkje nemen op hun facebookpagina waar een heleboel leuke foto's opstaan.

De actie sluit op 29 juni.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!