Job*Rock laat eerste namen los

Toegevoegd op maandag 22 augustus 2011, 22:59
Laatste update zondag 9 oktober 2011, 12:21
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Job*Rock laat eerste namen los

Job*Rock is een combinatie van een jobbeurs, comedynight en een muziekfestival. Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in het festival waar ondertussen al een viertal namen voor bevestigd zijn. The Opposites, We Are Prostitutes, Murdock en Puggy zijn vooralsnog de eerste vrijgegeven namen. Minder vertrouwd met deze groepen? Geen probleem we lichtten ze even toe:

Job*Rock is een combinatie van een jobbeurs, comedynight en een muziekfestival. Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in het festival waar ondertussen al een viertal namen voor bevestigd zijn.

The Opposites, We Are Prostitutes, Murdock en Puggy zijn vooralsnog de eerste vrijgegeven namen. Minder vertrouwd met deze groepen? Geen probleem we lichtten ze even toe:

Puggy: "Belgische" indie-rock band. De drie muziekanten hebben elk een verschillende nationaliteit (Zweeds, Frans, Engels) maar de band werd gevormd in België. Puggy heeft talent zat en is aan het groeien in België. (3x AB Sold Out, Les Ardentes '11, Couleur Café '11, Main Square Arras '11, European Support Incubus & Smashing Pumpkins, Sold Out French Tour '11)

We Are Prostitutes: een dj-duo die feestjes bouwen met plaatjes van onder andere Soulwax; Alex Gopher; Beastie Boys; Boyz Noize; Erol Alkan; Tiga; Crookers; Rage Against the Machine; Shameboy; Etienne de Crécy. Verder zijn ze bekend van Switch op Studio Brussel en stonden ze op diverse festivals als Laundry Day '11, Polé Polé '11, O'Neill Snow Clas '11, Summerset '11.

Murdock: In het begin draaide hij vooral electro, hiphop, breaks en house. Maar in geen tijd wist hij deze muzieksoorten ook met drum'n'bass te combineren.

The Opposites: Kent iedereen ondertussen. Werden bekend met hun 'Broodje Bakpao' en 'licht uit'.

Voor de comedynight is momenteel Bert Gabriëls bevestigd.

 

Job*Rock gaat dit jaar door in oktober en telt 3 dagen (20-21-22 okt) waaronder een Jobbeurs, Comedynight en een muziekfestival. Dit alles vindt plaats in Kuurne, nabij Kortrijk.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!