Voivod cureert Roadburn 2012

Toegevoegd op woensdag 24 augustus 2011, 13:04
Laatste update woensdag 24 augustus 2011, 13:11
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog

Voivod cureert Roadburn 2012

Het duurt nog een tijdje, maar de curator van de 17e editie van Roadburn is niemand minder dan Voivod. Afgelopen jaar wist Voivod al te overtuigen op het festival en volgens de organisatie is de band dan ook 'de personificatie van de relaxte Roadburn vibe'.

Roadburn vindt jaarlijk plaats op verschillende plekken in het centrum van Tilburg(oa 013 en Midi theater) en kan het meest toonaangevende underground festival voor psychedelica, post rock, doom, stoner en avant-metal in Europa genoemd worden. Zo stonden de afgelopen editie bands als Sun O))), Godflesh, Wovenhand en SWANS geprogrammeerd.

In 2012 zal Roadburn van 12 tot 15 april plaatsvinden. Op vrijdag de 13e mag Voivod persoonlijk de acts uitkiezen, om vervolgens zelf ook een headline-set te spelen. Als je erbij wilt zijn moet je 26 november in de gaten houden. Dan begint de voorverkoop en de ervaring leert dat je na een half uur al te laat bent.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!