Roadburn 2012 krijgt langzaam vorm

Toegevoegd op donderdag 29 september 2011, 14:32
Laatste update donderdag 29 september 2011, 14:32
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog

Roadburn 2012 krijgt langzaam vorm

Een tijdje terug werd verklapt dat Voivod het Roadburn festival in 2012 zal gaan cureeren en dat Anekdoten en Saviours ook komen optreden. De afgelopen weken zijn er iedere dag verschillende nieuwe namen toegevoegd: Virus, Hexvessel, Dark Buddha Rising, Devil, The Obsessed, Agalloch, Solstafir, 40 Watt Sun, Leaf Hound, Spiders, Gnod, Necro Deathmort en Necros Christos. Op de welbekende Roadburn Afterburner zal de technische trash metal van Coroner te horen zijn.

Roadburn vindt jaarlijk plaats op verschillende plekken in het centrum van Tilburg(oa 013 en Midi theater) en kan het meest toonaangevende underground festival voor psychedelica, post rock, doom, stoner en avant-metal in Europa genoemd worden. Zo stonden de afgelopen editie bands als Sun O))), Godflesh, Wovenhand en SWANS geprogrammeerd.

In 2012 zal Roadburn van 12 tot 15 april plaatsvinden. Op vrijdag de 13e mag Voivod persoonlijk de acts uitkiezen, om vervolgens zelf ook een headline-set te spelen. Als je erbij wilt zijn moet je 26 november in de gaten houden. Dan begint de voorverkoop en de ervaring leert dat je na een half uur al te laat bent.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!