Persistence Tour Update: Walls of Jericho

Toegevoegd op woensdag 5 oktober 2011, 14:18
Laatste update vrijdag 14 oktober 2011, 15:42
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Persistence Tour Update: Walls of Jericho

Er zijn twee namen toegevoegd aan de Persistence Tour welke ook Belgie en Nederland aan zal doen. Het gaat om Crushing Caspars en de NY hardcore grootheden van Biohazard. Eerder werden Terror, Suicidal Tendencies, en Lionheart al door de organisatie bekend gemaakt.

De hardcore veteranen uit Brooklyn hebben overigens de release van de nieuwe plaat uitgesteld. Dit zou te maken hebben met het onverwachte vertrek van bandlid Evan Seinfeld. Het reeds volledig opgenomen album 'Reborn in Defiance' was voor het eerst sinds 'State of the World Adres' in de oorspronkelijk bezetting van Biohazard.

Het reizende Persistence gezelschap zal op 29 januari in de Tilburgse 013 neerstrijken. Op 20 januari is Brielpoort in het Belgische Deinze aan de beurt.

 

UPDATE:

De laatste naam voor de Persistence Tour is niemand minder dan Walls of Jericho. Met de toevoeging van deze metalcore band uit Detroit is de line-up nu compleet.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!