Tommy Ebben & the Small Town Villains presenteert 2e album

Toegevoegd op woensdag 5 oktober 2011, 16:08
Laatste update woensdag 5 oktober 2011, 20:38
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Tommy Ebben & the Small Town Villains presenteert 2e album

Vanavond zal Tommy Ebben samen met zijn Small Town Villains, in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso, zijn tweede studio album “A Whisper To Arms” presenteren. Dit album is de opvolger van debuut “Dreamless Slumbers” en komt binnen een jaar na de vorige release uit. Het album is te beluisteren op de 3voor12 Luisterpaal en staat hier in de top 10 van hoogst gewaardeerde albums.

Dit past goed in het plaatje, want de eerste reacties van zowel pers als liefhebbers zijn goed te noemen. De eerste recensies spreken van een “eigenzinnig en virtuoos” album en “Een eigen geluid, zonder concessies aan imago of thematiek”. De eerste single heeft de naam “Brother Devil” en wordt inmiddels veelvuldig gedraaid door onder andere Radio 1 en 2.
 
Naar aanleiding van de nieuwe plaat gaat de band in oktober een dubbel headline tour doen met Ralph de Jongh & Crazy Hearts. Deze “Jack Daniel’s Presents Tour” gaat langs Patronaat, Nieuwe Nor, Tivoli, Effenaar en Hedon. Verder gaat Tommy Ebben & the Small Town Villains de nu al legendarische bluesrocker Seasick Steve supporten tijdens zijn show in een uitverkocht Metropool in Hengelo.
 
De releaseshow van vanavond woensdag 5 oktober begint om 20.00 uur in de bovenzaal van Paradiso.
 

 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!