Geen Orange Goblin op Roadburn in 2012

Toegevoegd op dinsdag 1 november 2011, 21:22
Laatste update dinsdag 1 november 2011, 21:22
Geschreven door Haiko

Geen Orange Goblin op Roadburn in 2012

Wie hoopte dat de Britse stonerhelden van Orange Goblin volgend jaar aanwezig zouden zijn op het Roadburn festival in Tilburg, wacht een teleurstelling. De viermansformatie zal er helaas niet bij zijn, zo kregen we via de band zelf te horen.

In een gesprek dat redacteur Dirk via twitter voerde met Orange Goblin-bassist Martyn Millard, blijkt dat het een pijnlijk punt is voor de band. Drie jaar geleden speelden ze de zaal nog plat tijdens Roadburn en ze hadden het maar al te graag in 2012 weer gedaan.

Geen Orange Goblin op Roadburn in 2012

Orange Goblin werkt momenteel aan de afronding van hun nieuwe album, dat de titel "A Eulogy for the Damned" zal gaan dragen. Het album zal waarschijnlijk nog dit jaar verschijnen en onder meer te horen zijn op een festivaloptreden op het Franse Hellfest in juni. 

Bezoekers van Roadburn hebben overigens geen reden tot klagen. Het affiche voor 2012 ziet er wederom veelbelovend uit, met namen als Voivod, Agalloch, Pelican en Coroner.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!