De tien albums van januari 2012

Toegevoegd op maandag 2 januari 2012, 14:17
Laatste update maandag 2 januari 2012, 14:17
Geschreven door Haiko

De tien albums van januari 2012

Dit jaar kunnen we weer veel mooie, nieuwe muziek verwachten. Om je een beetje wegwijs te maken van al het moois dat er zit aan te komen, kiezen we iedere maand maximaal tien albums uit waar wij bij Rockblog naar uitkijken. Uit die selectie pakken we drie albums waarvan onze verwachtingen erg hoog liggen.

Biohazard - Reborn in Defiance

Biohazard - Reborn in DefianceNa zeven jaar wachten komen de hardcore-helden van Biohazard eindelijk weer met een nieuw album op de proppen. Reborn in Defiance ziet op 23 januari eindelijk het levenslicht.

Biohazard zal dit jaar weer flink aan het touren gaan. Zo is de band te zien Deinze (BE) op 20 januari en op 29 januari tijdens de Persistence Tour in de Tilburgse 013.

De track Reborn is gratis te downloaden via deze link.

Enter Shikari - A Flash Flood of Colour

Enter Shikari - A Flash Flood of ColourToen we in december aan onze twitter volgers vroegen welke albums zij in het nieuwe jaar in de gaten gingen houden, stak er eentje met kop en schouders bovenuit: De nieuwe van Enter Shikari.  

Om je alvast in de stemming te krijgen, plaatste de band onderstaande teaser op Youtube. 

A Flash Flood of Color zal vanaf 16 januari te koop zijn.

Lamb of God - Resolution

Lamb of God - ResolutionNet als voorgaande jaren, valt er in 2012 ook weer op veel moois te rekenen uit de Roadrunnerstal. Waar vorig jaar onder meer Mastodon, Dream Theater en Channel Zero goed scoorden, verwachten we dat dit jaar Resolution van Lamb of God zal gaan knallen.

De groove-metal van Lamb of God zal veelvuldig langskomen op de Europese festivals dit jaar. Daar zullen de mannen ongetwijfeld ook onderstaande track Ghost Walking ten gehore brengen. 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!