Graspop zonder As I Lay Dying, maar wel met Guns 'N Roses en Machine Head

Toegevoegd op vrijdag 3 februari 2012, 11:02
Laatste update vrijdag 3 februari 2012, 11:20
Geschreven door Dirk

Graspop zonder As I Lay Dying, maar wel met Guns 'N Roses en Machine Head

De Amerikaanse metalcore van As I Lay Dying zal niet meer op Graspop te horen zijn. De band heeft zijn gehele tour moeten aflassen, ook op het Duitse Rock am Ring/Rock im Park zal de band dus niet spelen. Een mogelijke vervanger is nog niet bekend.

Wel zijn er voor het Belgische Graspop acht nieuwe namen op het affiche verschenen. Guns 'N Roses, Machine Head, Gotthard, Adrenaline Mob, Sebastian Bach, Cannibal Corpse, The Treatment en Black Veil Brides. Meerdere namen gingen al een tijdje rond in de geruchtenmolen, maar zijn nu dus officieel bevestigd.

Om 14:00 komt het Franse Hellfest met de laatste aankondiging. Dit festival deelt jaarlijks een groot deel van de line-up met Graspop.. Ook weten we dan zéér waarschijnlijk wie de laatste kanshebber voor de headline-plek in Dessel is.

De voorverkoop van het metalfestival in het Belgische Dessel is al in volle gang. Dagkaarten volgen zodra de speelschema's bekend zijn. Graspop wordt in 2012 gehouden van 22 tot en met 24 juni. Op het affiche staan al andere mooie namen als Black Sabbath, Motorhead en Killswitch Engage. De volledige lijst kan je op onze Graspop-festivalpagina vinden.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!