Alanis Morissette naar Bospop

Toegevoegd op woensdag 8 februari 2012, 10:32
Laatste update woensdag 8 februari 2012, 10:34
Geschreven door Dirk

Alanis Morissette naar Bospop

Behalve de komst van Lenny Kravitz, heeft Bospop ook bevestigd dat Alanis Morissette naar Weert komt. Op zondag 8 juli 2012 sluit de succesvolle Canadese zangeres het festival in Weert af. Vorige week werd het Texaanse gezelschap Los Lonely Boys toegevoegd aan de line-up.

Bospop vindt in 2012 voor de derde keer plaats op Evenemententerrein Weert Noord. Het muzikale programma van Bospop speelt zich af op twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Op het festival is verder een gezellige camping, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt te vinden. Onlangs werd ook het campingprogramma bekendgemaakt.

Bospop vindt volgend jaar plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli. De voorverkoop voor Bospop begint op zaterdag 25 februari 2012 om 10.00 uur. Een weekendticket gaat €130 kosten, voor een dagkaart bedraagt de schade €75. Op donderdag 23 februari worden er meer namen bekendgemaakt.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!