Klok Rock Orange 2012 met eerste namen

Toegevoegd op vrijdag 9 maart 2012, 19:35
Laatste update vrijdag 9 maart 2012, 19:35
Geschreven door Reno

Klok Rock Orange 2012 met eerste namen

De eerste editie van Klok Rock Orange was gelijk een daverend feest in Eindhoven, met geweldige bands als Tech-9, Vanderbuyst en Peter Pan Speedrock. Dit jaar wordt het gratis festival minstens zo’n grandioze belevenis. Op zondag 29 en maandag 30 april gaat het knallen bij het Klokgebouw.

Net als in 2011 hebben organisatoren Peter Pan Speedrock en Joop Soree de handen ineengeslagen met leerlingen en docenten van het Rock City Institute (ROC) om het programma voor de Koninginnenacht kleur te geven. Op deze zondag is tot ‘s avonds 11 uur aanstormend talent te bewonderen. De definitieve line-up wordt binnenkort aangekondigd.

Er zijn al vijf namen van formaat bekend. Naast gastheren Peter Pan Speedrock en de tot huisband benoemde rockers Bang Bang Bazooka, laten stoner-helden Candybar Planet de broekspijpen wapperen, brengt ska-ster Mark Foggo iedereen in beweging én komen de Eindhovense hardcore-veteranen van Violation Of Trust langs voor een reünie-optreden.

Kortom, de liefhebbers van swingend, skankend, groovend, beukend of razend gitaarwerk weten waar ze dit jaar op 29 en 30 april naartoe moeten. Bovendien zijn paraplu’s sowieso overbodig, ongeacht het weer. Mocht het gaan regenen, dan verhuist het complete festival gewoon naar binnen. Lang leve het Klokgebouw.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!