Laat je hypnotiseren door Desertfest (Preview)

Toegevoegd op maandag 12 maart 2012, 19:31
Laatste update maandag 12 maart 2012, 19:39
Geschreven door Redactie

Laat je hypnotiseren door Desertfest (Preview)

Eens per jaar wordt de Londense wijk Camden het domein van rauwe gitaren, hypnotiserende jams en wagonladingen fuzz. Dit jaar is het paasweekend gereserveerd voor drie dagen vol stonerrock, met een programma waar de liefhebber hardop U tegen zegt.

Desertfest

Bovenaan dat affiche vinden we Orange Goblin, Karma To Burn en Corrosion of Conformity. Zij zullen de bühne van The Underworld betreden en deze niet verlaten voordat er een meeslepende, groovy stoner-set is neergezet.

Indrukwekkend affiche

Corrosion of Conformity

Niet alleen in The Underground zal de stonertrots worden hooggehouden, ook in The Purple Turtle en The Black Heart zullen de in total meer dan vijftig bands zich uitleven.

Populaire namen als Valient Thorr, Church of Misery en Truckfighters staan op het programma, maar ook vinden we er onze Nederlandse helden van Herder en Sungrazer terug. Al met al biedt Desertfest tussen 6 en 8 april een gevarieerd en interessante line-up, waar menig rockliefhebber van zal smullen.

Check hier het complete affiche van Desertfest.

Rockblog is erbij!

Dit jaar is Rockblog erbij om verslag te doen vanuit Londen. In de week na het festival zul je een uitgebreide recensie met bijbehorende fotoreportage terugvinden op de website.

Meer info en kaarten

Desertfest 2012: 6 - 8 april 2012. Camden, London.

Mocht je nog geen plannen hebben voor met pasen, dan is een  weekendje Londen tijdens Desertfest zeker een aanrader! Kaarten verkopen snel, maar zijn nog verkrijgbaar voor omgerekend €86,- via de website van het festival.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!