De exclusieve releases op Record Store Day

Toegevoegd op woensdag 21 maart 2012, 19:07
Laatste update woensdag 21 maart 2012, 19:07
Geschreven door Joep

De exclusieve releases op Record Store Day

Zaterdag 21 april is het weer zover, de dag om je geliefde platenzaak te steunen want het is dan Record Store Day. Op deze dag zijn een groot aantal exclusieve releases verkrijgbaar waar nu de lijst van is bekendgemaakt. Op zowel NME als de Nederlandse website van Record Store Day zijn de releaselijsten te bewonderen. De lijst op de Nederlandse website van Record Store Day is nog niet compleet dus dat zou de verschillen kunnen verklaren. Op de lijst staan een aantal pareltjes waar we er nu een beperkt aantal van uitlichten.

Arctic Monkeys zal op 21 april een 7" vinyl uitbrengen van 'R U Mine?' met een heuse nieuwe track 'Electricity' op kant B. Daarnaast komt Gorillaz ook met een 7" vinylsingle van 'DoYaThing' met gastrollen van James Murphy en Andre 3000. En wat te denken van een zogenaamde 'Acoustic EP' van Two Door Cinema Club of de heruitgave van 'Suedehead' van Morrisey? Ook Miles Kane zal met zijn nieuwe 12" 'First Of My Kind EP' in de bakken te vinden zijn. Althans, dat hopen we natuurlijk. De platenzaken bepalen namelijk zelf welke producten ze inkopen. Neem dus even contact op met de platenzaak als je het zeker wilt weten!

Bekijk de gehele releaselijst hier (NME) of hier (Recordstoreday.nl). Binnenkort zal Rockblog ook aandacht besteden aan de vele optredens in de platenzaken tijdens Record Store Day.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!