Complete line-up voor Radio1/NME Stage Reading and Leeds (UK) bekend

Toegevoegd op woensdag 25 april 2012, 10:29
Laatste update woensdag 25 april 2012, 10:29
Geschreven door Haiko

Complete line-up voor Radio1/NME Stage Reading and Leeds (UK) bekend

Reading & Leeds geeft de Radio1/NME Stage vandaag meer invulling. Toegevoegd aan de programmering van het tweede podium van het duofestival zijn bijvoorbeeld Mastodon,  Graham Coxon (Blur) en The Hives.

Ook vinden we Mark Lanegan Band, Passion Pit, The Blackout, Santigold, Dry The River, The Joy Formidable en Tribes terug op de Radio1/NME Stage.

Het fantastische affiche wordt gecompleteerd met Django Django, Spector, Friends, Twin Atlantic, Howler, Pure Love, Of Monsters And Men, Chiddy Bang en Here We Go Magic.

Een week geleden kondigden Reading en Leeds de namen aan voor de Lock Up Stage, waar onder meer Less Than Jake en Gallows te bewonderen zullen zijn.

De zusterfestivals Reading en Leeds vinden jaarlijks plaats in het bank holiday weekend in augustus, dit jaar van 24 tot en met 26 augustus. Doordat het festival plaatsvindt in dezelfde periode als bijvoorbeeld Lowlands en Pukkelpop, komt het met enige regelmaat voor dat acts ook de oversteek naar Nederland en BelgiĆ« maken tijdens deze periode.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!