Lacuna Coil meldt komst naar Sziget

Toegevoegd op dinsdag 1 mei 2012, 12:38
Laatste update dinsdag 1 mei 2012, 12:38
Geschreven door Haiko

Lacuna Coil meldt komst naar Sziget

Szigetnews meldt de komst van Lacuna Coil naar Sziget. De Szigetnieuwssite heeft in het tourschema van de Italiaanse metalband de datum 7 augustus gespot, waarop de band naar eigen zeggen aanwezig is op Sziget. 

Het lijkt erop dat Lacuna Coil een spot zal krijgen op Day Zero van Sziget, een dag waarop doorgaans veel lokale Hongaarse helden de podia betreden.

Lacuna Coil @ Sziget 2012

Sziget treinen

De twee treinen die ieder jaar naar Sziget rijden, zijn beide stampvol met Nederlandse Szigetgangers. Onlangs werd een derde trein aangekondigd, die inmiddels ook alweer bijna uitverkocht is.

Early Bird afgelopen

De Early Birdactie van Sziget sloot gisteren zijn laatste maand af. Tickets met camping zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor €225, zonder camping betaal je €195. Koop je een kaartje zonder camping, dan zitten dag -1 en 0 niet bij de prijs inbegrepen. Day Zero is los verkrijgbaar voor €28.

Pre-party in de Melkweg

Op 10 mei wordt in samenwerking met 3FM de officiële pre-party voor Sziget georganiseerd. Op het programma staat dan onder meer Chef'Special.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!