Bruce Springsteen naar Goffertpark en Werchter Classic

Toegevoegd op donderdag 29 november 2012, 00:08
Laatste update donderdag 29 november 2012, 00:18
Geschreven door Joep

Bruce Springsteen naar Goffertpark en Werchter Classic

Nadat eerder vandaag bekend werd dat Bruce Springsteen viermaal naar Duitsland komt, is nu eindelijk de Nederlandse show bekend. The Boss zal op 22 juni 2013 in het Goffertpark in Nijmegen spelen. Hoewel het gerucht lang ging dat hij samen met zijn E Street Band naar het Philips Stadion in Eindhoven zou komen, is uiteindelijk het Goffertpark gekozen als locatie. Afgelopen zomer trad hier onder andere Red Hot Chili Peppers op. Ook komt The Boss naar Werchter op het jaarlijkste eendaags festival Werchter Classic op 13 juli.

De website van Bruce Springsteen ligt er op het moment van schrijven (vanwege waarschijnlijk de drukte) uit. Wel laat het Twitteraccount van Doornroosje in Nijmegen ons deze afbeelding zien met de nieuwe tourdata. Zoals te zien is begint de voorverkoop voor het concert in Nijmegen op dinsdag 4 december. De kaartverkoop voor Werchter Classic begint al op zaterdag 1 december.

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!