Biffy Clyro: 'We komen terug in april'

Toegevoegd op dinsdag 4 december 2012, 10:26
Laatste update dinsdag 4 december 2012, 10:26
Geschreven door Haiko

Biffy Clyro: 'We komen terug in april'

Het Schotse rocktrio Biffy Clyro speelde een week geleden in de bovenzaal van de Amsterdamse Paradiso. Rockblog sprak met de heren en vroeg ze naar de plannen voor 2013.

Lees ook de recensie van de show van Biffy Clyro op 28 november in Paradiso.

Opposites

In januari komt het zesde studio-album van Biffy Clyro uit. Frontman Simon Neil zegt dat hiermee de trilogie compleet is: "Qua gevoel hebben we hetzelfde punt bereikt als dat we bij Infinity Land bereikt hadden. Toen waren we toe aan vernieuwd geluid, dat werd Puzzle. Nu we weer op dat punt zijn, weten we een ding zeker: bij de opvolgers van Opposites gaan we dingen compleet anders doen."

Tour

Het drietal heeft pas net zijn Europese shows afgerond, maar denkt alweer over de terugkeer naar de podia: "Eerst doen we een arena tour in de UK en dan steken we over naar de rest van Europa. In april komen we terug. Hopelijk staan we dan in die prachtige grote zaal van Paradiso.", aldus Neil.

Ook festivals staan op de verlanglijst, Neil vervolgt: "Natuurlijk zijn er ook plannen voor festivals, maar die zijn nog niet helemaal rond."

Complete interview

Je leest ons complete interview met Biffy Clyro in januari in de eerste editie van Rockblog Magazine.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!