Rechtzetting: Rise Against niet op Warped Tour NL, Yellowcard en Crossfaith wel

Toegevoegd op woensdag 8 mei 2013, 20:40
Laatste update donderdag 9 mei 2013, 00:58
Geschreven door Haiko

Rechtzetting: Rise Against niet op Warped Tour NL, Yellowcard en Crossfaith wel

Op 10 november komt de Vans Warped Tour naar Eindhoven, zo werd onlangs bekendgemaakt. Officieel zijn er voor deze editie in Nederland nog geen namen vrijgegeven, maar onze festivalreporter Gregory sprak met een aantal artiesten tijdens Groezrock die hem wisten te vertellen dat zij ook op de Eindhovense Warped-avond zullen spelen.

Zo sprak Gregory met Tim McIlrath van Rise Against, tijdens een exclusief interview dat deze maand te lezen zal zijn in ons nieuwe magazine RBM. McIlrath bevestigde wat zijn tourmanager per ongeluk verklapte: Rise Against zal niet alleen tijdens de Warped Tour in het Verenigd Koninkrijk spelen, maar de punkrockers zullen ook erbij zijn op 10 november in het Klokgebouw. 

Ook de mannen van Crossfaith hebben door laten schemeren dat ze van de partij zijn in Eindhoven op de Warped Tour. 

Via de website van de Warped Tour kun je aangeven welke bands jij het liefst zou zien spelen op 10 november in het Klokgebouw. Op Rise Against hoef je dus niet meer te stemmen, die hebben zichzelf al bevestigd!

Deze maand verschijnt het volledige interview met Tim McIlrath van Rise Against in Rockblog Magazine. Dat te lezen zal zijn via onder meer rockblogmagazine.nl

Rechtzetting:

Rise Against speelt NIET op de Warped Tour. Nadat het nieuws uitlekte kregen we een aantal mailtjes binnen dat, hoewel Tim positief reageerde op de vraag of ze de Tour in Nederland zouden spelen, ze blijkbaar niet in Eindhoven te zien zullen zijn. Wij gingen dan maar eens ten rade bij de manager van Rise Against en die heeft bevestigd dat de jongens enkel de UK stop aandoen. Blijkbaar was de zanger een beetje in de war en dacht hij dat het enkel om de show in Londen ging. Wij willen ons excuseren voor het misverstand en hopen dat we hiermee niet te veel mensen teleurstellen. Beter nieuws is dan wel dat diezelfde manager ons de komst van Pop Punk band Yellowcard bevestigd heeft. Lees hier nog eens het interview na dat we eerder dit jaar hadden in Antwerpen met frontman Ryan Key.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!