Oud Nieuws Weekendeditie

Toegevoegd op zondag 15 december 2013, 20:45
Laatste update zondag 15 december 2013, 21:46
Geschreven door Gregory

Oud Nieuws Weekendeditie

In het weekend van de eerste kerstmarkten starten we bij rockblog met een nieuwe traditie. Vanaf heden wordt elke oud nieuws weekendeditie geschreven door het teamlid dat op zondag wakker wordt met de ergste kater. Vandaag had ik het dus aan mijn botten. Al het grote nieuws van de laatste dagen viel gelukkig al op vrijdag te rapen. Met Pearl Jam staat er alweer een van onze geruchten op Rock Werchter. Joey Jordison verlaat Slipknot en het zou wel eens onze schuld kunnen zijn. En puzzelen is weer punk verklaard.

Eerst in onze geruchten lijst, nu op Werchter

Arctic Monkeys, Metallica, Franz Ferdinand en Pixies gingen ze al voor, nu is het de beurt aan Pearl Jam. Wat hebben al deze bands gemeen? Wij namen ze eerder op in onze rock werchter geruchten lijst, nu zijn ze bevestigd voor het festival zelf. Toeval? Oordeelt u zelf maar…

Neil Young naar ’t Woasland

Iedereen zag Neil al op de volgende editie van Pukkelpop na zijn gedwongen afzegging van vorig jaar. De Canadese zanger had ons echter allemaal goed bij ons pietje. Meneer Young en zijn Crazy Horse zullen namelijk op 5 augustus de grote kaai in Lokeren spelen. Een gigantische boeking voor het Wase festival dat zich elk jaar weer dichter bij de absolute festivaltop vecht.

Puzzelen is weer punk

Bovenstaande reactie zegt eigenlijk al genoeg. Groezrock kon het weer niet laten om zijn trouwe bezoekers te pesten met een puzzel. Geruchten kenners dat we zijn hebben wij alvast de moeite genomen om de puzzel voor u in te vullen. (Meer namen hebben niet nodig toch?)

Joey Jordison stopt met Slipknot

Ik verslikte mij bijna in mijn dagelijkse koffie toen ik las dat drum coryfee Joey Jordison met onmiddellijke ingang stopt bij Slipknot. Dit terwijl we hem onlangs nog geïnterviewd hebben voor de volgende editie van ons RBM Magazine. Zouden de twee verband houden met elkaar? Het zou zomaar kunnen.

RBM Magazine #2

Deze week is het eindelijk zover! RBM Magazine #2 komt online boordevol leuke interviews, opiniestukken en weggeefacties waar uw broek van afvalt. Hou dus zeker 24/7 de site in de gaten en dan bent u misschien wel de allereerste die een blik mag werpen ons nieuwe literaire liefdeskindje.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!