Volg Glastonbury via glasto.rockblog.nl

Toegevoegd op woensdag 22 juni 2011, 11:29
Laatste update woensdag 22 juni 2011, 11:30
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Volg Glastonbury via glasto.rockblog.nl

Zoals aangekondigd, zijn er de komende vijf dagen een aantal Rockbloggers aanwezig op het Glastonbury festival in Engeland. Er zal uitgebreid verslag uitgebracht worden van de sfeer, de optredens en het festival zelf. Dat wordt gedaan via een speciale Glastonbury mini-site.

Glasto.rockblog.nl

Via glasto.rockblog.nl houden we je de komende dagen helemaal op de hoogte van alles omtrent het Glastonbury festival. Op deze mini-site vind je een overzicht van al ons gepubliceerd materiaal tijdens het festival.

Zo zul je er blogs, video's, foto's en interessante links tegenkomen, allemaal verzameld via onze Tumblr.

Ook vind je aan de rechterkant van de mini-site een overzicht van de laatste Glastonbury tweets (#glasto) vanaf onze Twitter-account.

Wat kun je verwachten?

Als je altijd al eens hebt willen weten hoe het er bij Glastonbury aan toe gaat, blijf dan glasto.rockblog.nl goed in de gaten houden. We zullen regelmatig updates posten met daarin zowel een kijkje voor als achter de schermen, achter de schermen van zowel Glasto als Rockblog.

In de week na het festival kun je een terugblik op Glastonbury bij Rockblog bekijken, met daarnaast een flinke fotoserie. Die fotoserie wordt uiteraard ook gepubliceerd op onze Flickr.

Stay tuned for more!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!