Billy Talent, Anti-Flag en meer op Groezrock 2012

Toegevoegd op vrijdag 16 december 2011, 18:03
Laatste update vrijdag 16 december 2011, 18:26
Geschreven door Joep

Billy Talent, Anti-Flag en meer op Groezrock 2012

De organisatie van Groezrock heeft een flink aantal nieuwe namen weggegeven voor de komende editie. Onder de namen zijn onder andere Billy Talent, Anti-Flag, Such Gold en The Bronx te vinden. Alle bevestigde namen zijn hieronder te vinden:

Billy Talent, Anti-Flag, Yellowcard, Unearth, Hot Water Music, The Bronx, Versus The World, Make Do & Mend, Trigger Effect, Hazen Street, Verse, Such Gold, Belvedere en Banquets

Ook zullen er zogenaamde akoestische sessies zijn van een aantal bands. Dit lijstje is volgens de organisatie nog niet compleet dus er zullen nog namen bijkomen. De bands die akoestisch te zien zijn: Garret Klahn (Texas is the reason), Yellowcard, Dave Hause (The loved ones) en Anti-Flag.

Hiermee is het affiche alweer flink gevuld maar zullen er nog namen bijkomen. Eerder waren onder andere al Rancid en Simple Plan bekendgemaakt. Groezrock is op 28 en 29 april 2012 en de kaartverkoop is inmiddels al gestart. Voor een combiticket betaal je € 110,00.

 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!