Triggerfinger niet blij met live release

Toegevoegd op donderdag 12 januari 2012, 15:40
Laatste update donderdag 12 januari 2012, 15:43
Geschreven door Reno

Triggerfinger niet blij met live release

Triggerfinger is alles behalve blij met de live plaat 'Live at High Voltage 2011' die in Belgiƫ in de winkelschappen is opgedoken. In een interview met Humo laat de manager van de band weten dat het nooit de bedoeling is geweest dat de opnames op deze manier verkrijgbaar zou worden.

Het Belgische trio speelde vorig jaar op High Voltage en gaf toestemming om de show live op te nemen en beschikbaar te stellen voor de bezoekers van het festival. De verkoop van het album zou zich beperken tot het festivalterrein. Naar nu blijkt zijn er door de organisatoren te veel exemplaren gedrukt die men nu alsnog via de Belgische markt probeert te slijten.

De band benadrukt dat de geluidskwaliteit flink te wensen overlaat mede door de korte ombouwtijd en beperkte soundcheck. Daarom worden fans aangeraden te wachten op het echte live album wat dit jaar uitkomt en proffesioneel is opgenomen tijdens de drie uitverkochte concerten in de Melkweg in Amsterdam.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!