Wederom gelekte line-up Reading & Leeds verschenen

Toegevoegd op woensdag 29 februari 2012, 20:12
Laatste update woensdag 29 februari 2012, 20:14
Geschreven door Dirk

Wederom gelekte line-up Reading & Leeds verschenen

Waar een kleine twee weken geleden een line-up voor het Britse dubbelfestival Reading & Leeds opdook, werd deze vrij snel door Slipknot frontman Corey Taylor ontkracht. Zojuist bleek er op twitter nogmaals een affiche gelekt te zijn, met wederom Foo Fighters en Kasabian als headliner. Verdere grote namen zijn -de meer voor de hand liggende acts- The Cure, Bloc Party en Soundgarden.

Het duofestival wordt ieder jaar gehouden in het 'bank holiday weekend', wat in de periode valt waarin onder meer Lowlands en Pukkelpop gehouden worden. Het komt dan ook regelmatig voor dat relevante namen op beide affiches verschijnen. Of het gelekte affiche ditmaal wel betrouwbaar is, moet nog blijken. Op maandag 12 maart wordt 's avonds een groot deel van de namen voor Reading & Leeds aangekondigd op de radio bij BBC1. Direct daarna start de voorverkoop van beide festivals. De editie in Reading was de afgelopen jaren binnen enkele uren uitverkocht.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!