Limp Bizkit laatste headliner Graspop Metal Meeting

Toegevoegd op woensdag 29 februari 2012, 22:32
Laatste update woensdag 29 februari 2012, 22:47
Geschreven door Dirk

Limp Bizkit laatste headliner Graspop Metal Meeting

Het Belgische Graspop heeft al geringe tijd Guns N' Roses en Black Sabbath bovenaan het affiche staan. Laatstgenoemde werd onlangs toch teruggetrokken wegens de ziekte van gitarist Iommi en problemen met drummer Ward, de headline-plek wordt opgevangen door Ozzy Osbourne & Friends. Tussen deze vrienden zitten gitaargrootheden Zakk Wylde en Slash. Op de facebookpagina van Ozzy verscheen zojuist een evenement voor het Belgische festival. Niks vreemds, mocht het niet zijn dat daar een volledig ingevulde poster als plaatje bijzat. Hierop was onder meer te zien dat Limp Bizkit de laatste headliner zou zijn en dat we van Slash ook een eigen optreden kunnen verwachten.

Het evenement is inmiddels offline gehaald, maar wij hebben een snelle screenshot weten te maken. Als het waar is kan een officiele bevestiging van de organisatie niet lang op zich laten wachten.

Limp Bizkit derde headliner Graspop 2012

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!