Kyuss Lives! verandert naam in Vista Chino

Toegevoegd op donderdag 29 november 2012, 21:33
Laatste update donderdag 29 november 2012, 21:35
Geschreven door Reno

Kyuss Lives! verandert naam in Vista Chino

Gisteren maakte we reeds melding van de terugkeer van bassist Oliveri bij Kyuss Lives!. Even was onduidelijk hoe het verhaal in elkaar stak aangezien de band na de verloren rechtzaak tegen oude 'vriend' Josh Homme de naam Kyuss op geen enkele wijze meer mag gebruiken.

Inmiddels hebben John Garcia en Brant Bjork (beide Ex-Kyuss) bekend gemaakt verder te gaan onder de naam Vista Chino. Samen met Nick Oliveri en gistarist Bruno Fevery gaat het viertal de studio in voor de opnames van een nieuw album welke in 2013 het levenslicht zal zien.

Hiermee lijkt een onbevredigend einde te komen aan een nare soap, waarbij vooral Homme een dubieuze rol heeft gespeeld. Ondanks dat hij niets met de reunie te maken wilde hebben en zich volledig richte op zijn eigen Queens of the Stone Age kwam Homme volgens drummer Brant Bjork altijd om de hoek kijken als het om geld ging in combinatie met de 'merknaam' Kyuss.

Voor details van het interview met Bjork kun je hier terecht.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!