The Wonder Years, Real Friends en meer voor nieuw Mildtfest by Dynamo

Toegevoegd op dinsdag 10 december 2013, 11:23
Laatste update dinsdag 10 december 2013, 11:23
Geschreven door Reno

The Wonder Years, Real Friends en meer voor nieuw Mildtfest by Dynamo

Dynamo Mildt komt met een mini-indoor-festival genaamd MILDTFEST. Dit mini-festival vindt zaterdag 17 mei plaats in beide concertzalen van Dynamo. Tijdens deze avond zijn The Wonder Years en Real Friends de headliners van het festival.

Naast de headliners betreden ook A Loss For Words, Modern Baseball, State Champ, You Blew It en de locals van Call It Off het podium. Tickets gaan vanaf aanstaande vrijdag 13 december om 10.00 in de voorverkoop voor een bedrag van €17,- en zijn te koop via de boxoffice van Dynamo, Primera en onze Dynamo website.

Over Dynamo Mildt

Alweer drie jaar is Mildt binnen de muren van Dynamo aanwezig als vrijwilligersgroep. Toen de jongeren van deze groep begonnen wilde ze tussen het geweld van Metal en Hardcore programmering een milder sausje aanbrengen. Dat is gelukt en dankzij Mildt is dynamo ook het podium geworden voor poppunk, Emo(core) en het Post-Hardcore genres.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!