Oud nieuws van woensdag 15 januari

Toegevoegd op woensdag 15 januari 2014, 15:34
Laatste update woensdag 15 januari 2014, 15:34
Geschreven door Reno

Oud nieuws van woensdag 15 januari

Terwijl vandaag in het zuiden van Belgie Dour de voorverkoop heeft geopend en in het noorden van ons Nederland Eurosonic en Noorderslag in alle hevigheid losbarst, bieden we je hier de gelegenheid om snel alle interessante nieuwtjes van de afgelopen 2 dagen weer bij te lezen. En luister tussentijds dan meteen hier even naar de nieuwe single van Elbow of die van The Dead Weather.

Pinkpop

Jan Smeets wilde graag meer gitaren op zijn Pinkpop en gaat deze ook krijgen. De pinkstermaandag krijgt naast Metallica nog een metal act van formaat: Avenged Sevenfold. Lange tijd leek ook Fortarock in de strijd voor A7X, maar daar lijkt nu een streep doorheen te kunnen worden gehaald. Tevens horen we Will and the People als veelgenoemde volgende bevestiging voor Landgraaf voorbij komen. Ook de komst van Linkin Park blijft rondzingen in de wandelgangen.

Zwarte Cross

In de achterhoek is men ook druk bezig met de programmering voor alweer de 18e editie van de Zwarte CrossAirbourne, The Fratellis, Red Fang, Benny Rodriques, The Experimental Tropic Blues Band, Taymir, Paceshifters, Condor Gruppe, Go Back To The Zoo, My Baby, Zombie Nation, La Pegatina, Sven Hammond Soul, Babylon Circus en ’77 zijn de eerste namen op het muziek programma die we kunnen verwachten bij Tante Rikie.

Neurotic Deathfest

Voor het echt lompe werk schakelen we even over naar het jaarlijks feestje van Neurotic Deathfest. 013 te Tilburg kan op 2, 3 en 4 mei van dit jaar alvast de volgende metal acts verwachten: SUFFOCATION, GORGUTS, THE CHURCH OF PUNGENT STENCH, MISERY INDEX, MASSACRE, SKINLESS, CEPHALIC CARNAGE, DECEASED, ABORTED, PESTILENCE, MALIGNANCY, SEVERE TORTURE, PROSTITUTE DISFIGUREMENT, SPASM, CYTOTOXIN, ANTROPOMORPHIA, BENEATH, ABNORMALITY.

Brabant Open Air

Minder goed nieuws vanuit Eindhoven. Het doorgaan van Brabant Open Air voor 2014 staat op losse schroeven vanwege de slechte financiele situatie. Afgelopen jaar viel niet alleen het programma flink tegen, maar daarbij ook de bezoekersaantallen. Een alternatieve optie die wordt overwogen is van een 2-daags festijn naar slechts 1 festivaldag te krimpen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!