Werchter Boutique bijna uitverkocht

Toegevoegd op dinsdag 8 mei 2012, 20:09
Laatste update woensdag 9 mei 2012, 11:15
Geschreven door Reno

Werchter Boutique bijna uitverkocht

Binnen amper 3 weken, op maandag 28 mei, openen de deuren van het Festivalpark in Werchter (België) voor de eerste keer dit jaar. Werchter Boutique staat dit jaar geheel in het teken staat van harde rock en metal. Van de 52.000 beschikbare tickets zijn er momenteel 50.000 verkocht.

Dat betekent dus dat de laatste 2.000 nu te koop zijn. Een ticket voor Werchter Boutique presents Metallica kost 75 euro (excl. servicekosten) in voorverkoop. De limited edition Black Circle tickets zijn reeds uitverkocht en al enige tijd niet meer beschikbaar.

Headliner Metallica brengt magnus opus “Metallica” (91), ook wel gekend als The Black Album, integraal. Tijdens de meer dan twee uur durende show brengt Metallica trouwens nog meer klassiekers uit hun groots repertoire. Ook van de partij op 28 mei zijn Soundgarden die net bevallen zijn van een nieuwe single "Live To Rise". Het eerste wapenfeit van de groep sinds 1996. 

Mastodon is altijd sterk, net als nationale metaltrots Channel Zero, die vorige week trouwens de cover haalden van het Amerikaanse tijdschrift Hollywood Music Magazine.  Het Franse Gojira heeft zopas ook de eerste single voorgesteld uit "L’ Enfant Sauvage", hun eind juni te verschijnen album. De Zweedse formatie Ghost, uiterst waardige vertegenwoordigers van de heavy metal, zal de festivaldag luid –zo hoort dat namelijk- openen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!