De wandelgangen; Geruchten voor Groezrock 2013 op een rij (2)

Toegevoegd op vrijdag 7 december 2012, 20:02
Laatste update vrijdag 7 december 2012, 20:10
Geschreven door Gregory

De wandelgangen; Geruchten voor Groezrock 2013 op een rij (2)

Groezrock lijkt dit jaar zijn tijd te nemen voor het lossen van nieuwe namen.  Wij van Rockblog zijn gelukkig nogal nieuwsgierig van aard en gingen dus maar al te graag op zoek naar mogelijke versterkingen voor de affiche van 2013. Ondertussen zijn er al enkele mooie namen gelost maar tot de affiche volledig is blijven wij gericht speculeren op onze Groezrock geruchten pagina. Bekijk ook zeker hier onze eerste editie van deze in de wandelgangen; Groezrock 2013 waar we eerder al o.m. Pennywise, Bad Religion en Rocket From The Crypt tipten.

Less Than Jake

We maakten het eerder al bekend, voor diegene die het toen gemist hebben, Less Than Jake heeft zelf al aangegeven dat ze komende editie op Groezrock zullen spelen. Nu is het enkel nog wachten op de officiële bevestiging.

The Dopamines

The Dopamines zouden net zoals LTJ zelf bekend hebben gemaakt dat ze in april naar België komen. Wij zullen ze alvast met open armen ontvangen.

Propagandhi

Propagandhi staat op zaterdag 27 april, samen met Bad Religion, op het Duitse Pirate Satellite festival. Het zou ons niet verbazen als beide bands zondag nog naar Groezrock afzakken om het festival in schoonheid af te sluiten.

The Gaslight Anthem

The Gaslight Anthem start begin april aan een nieuwe Europese tour. Een tussenstop in Meerhout lijkt dan ook wel perfect in de heren hun drukke tourkalender te passen.

Strife

Ook Hardcore heeft zijn plaats op het mooiste festival van België. Niemand minder dan Strife zou hun nieuwe album Witness A Rebirth komen voorstellen.

The Flatliners

Onder het motto als je dan toch al in de buurt bent, kom gerust eens af tippen wij deze talentvolle jongens. The Flatliners staan op 27 of 28 april op het Monster Mash Festival in buurland Duitsland.

Shai Hulud

Het zelfde verhaal als bij Propagandhi. Als Groezrock er drie voor de prijs van twee kreeg dan nemen ze er ongetwijfeld Shai Hulud maar al te graag bij. 28 April wordt een mooie dag te Meerhout.

Andere geruchten

Ook o.m. Astpai, The American Scene, Smoke Or Fire, Nations Afire, Rocket From The Crypt en Templeton Pek zouden in de running zijn voor een plaatsje op de affiche van Groezrock 2013. Meer geruchten lees je hier op onze Groezrock pagina. Hou deze pagina goed in de gaten en wees altijd als eerste op de hoogte van de laatste geruchten en toevoegingen. Heb je zelf een concreet gerucht voor Groezrock of een ander festival aarzel dan niet om ons te contacteren.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!