De tien albums van mei 2012

Toegevoegd op donderdag 3 mei 2012, 12:43
Laatste update donderdag 3 mei 2012, 12:49
Geschreven door Dirk

De tien albums van mei 2012

Dit jaar kunnen we weer veel mooie, nieuwe muziek verwachten. Om je een beetje wegwijs te maken van al het moois dat er zit aan te komen, kiezen we iedere maand maximaal tien albums uit waar wij bij Rockblog naar uitkijken. Uit die selectie pakken we drie albums waarvan onze verwachtingen erg hoog liggen.

Hieronder vind je onze tien keuzes voor mei 2012.

Slash - Apocalyptic Love

Wie het eerste solo-album van de meestergitarist heeft gehoord zal het ongetwijfeld beamen;

Slash heeft zijn 'vrienden' van Guns N' Roses niet nodig om een ijzersterke plaat te maken. Ditmaal volledig met Myles Kennedy op zang kan dat natuurlijk nooit fout gaan.


Tenacious D - Rize of the Fenix

Het heeft jaren geduurd, maar met de symbolische titel Rize of the Fenix zijn Jack Black en Kyle Gass weer helemaal terug van weggeweest.

Musical, komedie en epische muziek verzameld op één schijfje; The D is back!


Pennywise - All or Nothing

Het eerste Pennywise-album met Zoli Teglas in plaats van Jim Lindberg achter de microfoon, erg spannend voor de fans dus.

Het gehele album is overigens ook al via spotify te beluisteren. Dat doe je hier.

 

De tien albums van mei 2012

Mis jij nog albums in deze lijst?

Dat waren ze dan: onze tien picks voor deze maand. Er komen zoveel albums uit, dat we iedere maand een nauwkeurige selectie moeten maken. Hebben we volgens jou belangrijke albums gemist? Laat het ons weten in de comments!

Terug op Rockblog: Rock album releases

De release-kalender met rock albums komt deze maand terug op Rockblog! In navolging van de populariteit van onze tien maandelijkse picks, zal binnenkort onze release-sectie een nieuw leven worden ingeblazen. Daar kun je naast release-data ook informatie vinden over beschikbare streams via Spotify en de prijzen voor de albums wanneer je ze op een mooi zilveren schijfje wilt kopen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!