Gojira toch niet naar Distortion @ Klokgebouw Eindhoven

Toegevoegd op zondag 7 oktober 2012, 19:22
Laatste update zondag 7 oktober 2012, 19:22
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Gojira toch niet naar Distortion @ Klokgebouw Eindhoven

Het hieronder vermelde bericht over Gojira op Distortion blijkt niet te kloppen. Per abuis is de naam van Gojira doorgegeven als bevestiging voor Distortion terwijl de band nooit bevestigd heeft. De Franse metalheads van Gojira zullen dus niet optreden op het Eindhovense festival in december.

---------------------

Er is wederom een mooie grote naam aan Distortion toegevoegd. De Franse technische death metal van Gojira zal door het Klokgebouw in Eindhoven gaan knallen op 9 december aanstaande.

Voor Distortion waren reeds eerder onder andere Meshuggah, Opeth, Fear Factory, Devin Townsend, Death Angel, Miss May I, Hard Resistance, For Today, Texas In July en Heart In Hand bekend gemaakt.

Distortion vindt de dag na Speedfest plaats in het Klokgebouw op het Strijp S-terrein Eindhoven. Dagtickets kosten € 35,- en een combiticket voor beide festivals € 50,- (tot 8 september; daarna kost een combiticket € 55,-).

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!