Koninginnenacht- en Koninginnedag festival @ Effenaar

Toegevoegd op woensdag 13 februari 2013, 15:50
Laatste update donderdag 14 februari 2013, 15:15
Geschreven door Reno

Koninginnenacht- en Koninginnedag festival @ Effenaar

Het programma van de Koninginnenacht- en dag- festivals in de Effenaar zijn rond op muzikaal vlak. Met een mooie mix van rock, feest, pop, dance en indie zal er zowel op 29 april als op 30 april veel te zien zijn in de zalen en tuin van de Effenaar.

Koninginnenacht Festival | Effenaar | 29 april 

Met het succes van het Oud & Nieuw Festival in de Effenaar nog vers in het geheugen, is besloten om het onderdeel Superstijl tijdens Koninginnenacht terug te laten komen in de grote zaal. Bezoekers stemmen elk kwartier op hun favoriete muziekgenre, van rock tot electro tot dance tot schlager. De kleine zaal heet tijdens het Koninginnenacht Festival: Cortonville, een dikke rockpackage bestaande uit Wallace Vanborn en John Coffey, aangevuld met de Belgische band Raketkanon!

Koninginnedag Festival | Effenaar | 30 april

Zoals gezegd is ook het muzikale programma van het Koninginnedag Festival compleet. Eerdere jaren stonden er namen op het podium die inmiddels landelijk doorgebroken zijn. Nouveau VĂ©lo, maar ook bijvoorbeeld Go Back To The Zoo. Dit jaar is er weer een fijne mix van gevestigde namen als Drive Like Maria en Tenement Kids en nieuwe upcoming bands als Maison du Malheur en The Good The Bad. Hier komen nog 3 extra bands bij. En vooral veel feestelijkheden en gezelligheid in de Effenaar Tuin. Uiteraard zijn kids meer dan welkom.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!